اطلاعیه مهم امتحانات

دانشجویان محترم از تاریخ  98/3/25   با مراجعه به سایت آموزشکده سما  (لینک سیستم جامع انتخاب واحد) می‌توانند اقدام به دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات نمایند .

ـ دانشجویان بدهکار در صورت پرداخت شهریه می‌توانند کارت خود را دریافت نمایند.در غیر این صورت و بدون کارت ،از حضور ایشان در جلسه امتحان ممانعت به عمل می‌آید .

ـ ملاک تاریخ ،روز و ساعت قطعی ودقیق امتحانات در کارت ورود به جلسه می‌باشد. لذا تاریخ‌های ثبت شده در برگه انتخاب واحد ملاک نمی‌باشد .

ـ دانشجویان هنگام دریافت کارت ورود به جلسه نام درس ، استاد ، مشخصه هر درس را مجدداً کنترل نمایند ودرصورت مغایرت مشخصه و استاد یا نام درس به آموزش مراجعه نمایند .

ـ دانشجویان میهمان برای دریافت کارت ورود به جلسه از امور مالی مجوز دریافت نمایند .

مسئولیت غیبت دانشجو در جلسه امتحان به هر علتی به عهده ایشان می‌باشد.

شروع امتحانات :   98/3/25                            پایان امتحانات :   98/4/5

برای این مطلب امکان ارسال نظر وجود ندارد