دستورالعمل برگزاری امتحانات ترم مهرماه

اطلاعیه مهم
دانشجوی گرامی

امتحانات پایان ترم از تاریخ 12 بهمن ماه  فقط از طریق سامانه وادانا به آدرس  vadana17.iauec.ac.ir قسمت آزمون‌های من برگزار می‌گردد.  در صورت عدم حضور در بازه زمانی امتحان برای شما در سامانه غیبت ثبت خواهد شد. برای دریافت کارت امتحان از طریق سامانه آموزشیار دانشجو ابتدا شهریه را پرداخت و سپس ارزشیابی اساتید انجام شود. دقت نمایید باید ترم را به 991 از منوی بالا ( گزینه انتخاب)  تغییر دهید.
 جهت دریافت اطلاعات بیشتر به وب سایت دانشگاه و کانال تلگرامی اخبار آموزشی دانشجویان samaquchan@ مراجعه فرمایید. شماره تماس پاسخگویی دانشکده 05147239006  داخلی 24 ، 39 و 33 و شماره همراه 09058634685

همچنین فیلم‌های نحوه پاسخگویی به سوالات آزمون آماده شده و در صفحه اینستاگرام بارگذاری گردیده (به صورت تستی و تشریحی) لذا حتما این فیلم‌ها را با کلیک  در اینجا مشاهده بفرمایید.