نکات مهم امتحانات

دانشجوی گرامی در صورت برخورد با مشکلات امتحانات مجازی در بازه امتحانات (صرفا امتحانات) می‌توانید با شماره همراه 09058634685  ،  شماره تماس 47239006 داخلی 33 و 27 بگیرید.

💠 چند نکته مهم راجع به امتحانات

1️⃣ حتما بدهی خود را پرداخت نمایید و حتی ۱ ریال هم اقساط معوق یا بدهی باقی نگذارید، زیرا ممکن است سامانه امتحانات برای دانشجویان دارای بدهی  شهریه بسته شود.

2️⃣ کارت امتحان خود را در روزهای نزدیک امتحان دوباره دریافت کنید تا در صورت تغییر تاریخ یا ساعت امتحان از این مساله آگاهی پیدا نمایید.

3️⃣ دانشجویانی که تداخل امتحان در یک ساعت دارند، باید هر دو امتحان را در یک زمان بدهند.
مشکل تداخل معمولا بخاطر انتخاب واحد ناهمگون دانشجو (برداشتن دروس دانشجویان ترم بالاتر) رخ میدهد.
پیشنهاد میشود این دسته از دانشجویان با اساتید دروس مربوطه صحبت نموده تا زمان امتحان را به حداکثر میزان مجاز افزایش دهند. یا از آنها درخواست نمایند که نصف پاسخها را در سامانه امتحانات ارسال نموده و نصف دیگر را برای استاد در زمان مناسب به همراه تصویر کارت امتحانات خود ایمیل نمایند.
از اساتید محترم نیز درخواست میشود با این دسته از دانشجویان در صورت امکان مساعدت لازم را مبذول فرمایند.

4️⃣ ثبت پاسخنامه امتحان در سامانه امتحانات الزامی است و در صورت عدم ثبت پاسخنامه برای دانشجو غیبت درج میشود.
(مگر در مواردی که سامانه مشکل فنی پیدا کند و دانشجو باید پاسخنامه را برای استاد و اداره امتحانات ایمیل نماید)

5️⃣ نام و نام خانوادگی، شماره دانشجویی، نام استاد و نام درس را در بالای کلیه صفحات پاسخنامه خود حتما بنویسید.

6️⃣ برای امتحانات ترجیحا از رایانه و لپ تاپ استفاده نمایید
همچنین لپ تاپ و گوشی خود را قبل از امتحان کامل شارژ نمایید و یک خط موبایل با اینترنت نیز بعنوان پشتیبان همراه خود داشته باشید.

7️⃣ برای امتحان از اینترنت قابل اطمینان استفاده نمایید و از باز کردن vpn خودداری کنید.

8️⃣ طبق بخشنامه دانشگاه آزاد اسلامی ۷ الی ۱۰ نمره درس مربوط به آزمون پایانی دانشجو است . باقی نمره بر اساس فعالیت مستمر و کلاسی دانشجو، توسط استاد تعیین میشود.